Acne

Behandelingen

Gezichtsbehandeling Acne - Klassiek

Een klassieke gezichtsbehandeling voor acne is een behandeling waarbij de huid diep wordt gereinigd, hierbij worden de onzuiverheden verwijderd en wordt de huid behandeld met verschillende producten om de huid te kalmeren, te hydrateren en te zorgen dat de huid weer rustiger wordt. Nieuwe onzuiverheden worden hiermee voorkomen. Wij raden u aan om te beginnen met de juiste skincare thuisverzorgingsproducten om zo de behandeling het beste te kunnen ondersteunen. Elke 4-8 weken kunt u voor een diepe reinigende behandeling langs komen in de kliniek.


SkinPen Medisch Microneedling

De SkinPen medisch microneedling behandeling wordt ingezet om de huid te vernieuwen en te verbeteren middels steriele en zuivere naaldjes. Er worden 1600 microkanaaltjes (wondjes) per seconde in de huid gecreëerd, waardoor de huid eigen wondgenezing wordt aangezet en de algehele huidconditie verbeterd. Het natuurlijk herstelproces diep in de huid wordt geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

 

Van de SkinPen is klinisch aangetoond dat het de verschijning van acnelittekens vermindert. Bij (acne)littekens is het nodig om in het diepst van de tweede huidlaag te kunnen werken (reticulair), zodat deze stugge weefselstructuren losgemaakt kunnen worden. Een kenmerk hiervan is dat puntbloedinkjes zullen optreden tijdens de SkinPen behandeling. Tevens worden de littekens sterk doorbloed en soepeler, waardoor deze minder zichtbaar wordt of zelfs zal verdwijnen. Wij raden u aan in kuurverband te werken van 3-6 behandeling om de 4-6 weken.


Medische Chemische Peeling

Een medische peeling is een chemische exfoliant voor de huid. Deze exfolieert op een gecontroleerde manier de dode huidcellen die hierdoor verwijderd worden van de huid. Hierdoor wordt er een nieuwe en verbeterde huid zichtbaar. Elke peeling zorgt voor een algehele huidverbetering, maar is ook de perfecte oplossing voor een specifiek huidprobleem. Verschillende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid beter beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van binnen en buitenaf. Als huidtherapeut mogen wij met diepere en sterkere Peels werken. Verschillende Peels kunnen worden gebruikt om acne en acne littekens aan te pakken. Denk hierbij aan de ‘MesoPeel Salicylzuur 10-20-30%’, Mesopeel Modified Jessner’, ‘MesoPeel TCA 15-35%’ en de ‘MesoPeel Azelan met 20% salicylzuur en 20% azelaine zuur’. Wij raden u aan altijd te werken in een kuurverband van 5 behandelingen elke 2 weken.

 

Acnelan

Voor de heftigere vormen van acne hebben wij de ‘Acnelan’ peel behandeling van Mesoestetic. Dit is een van de meest effectieve en sterke behandelkuur tegen Acne, met behulp van deze behandeling kan zware medicatie tegen acne worden voorkomen. Acnelan is wereldwijd één van de beste behandelingen voor een door acne aangetaste of acne gevoelige huid. Geformuleerd met m.acnecomplexTM. Een gepatenteerd talgregulerend masker met keratolytische en antimicrobiële werking. Het verminderd roodheid, zwelling en verminderd pigmentatie en verkleuringen die zijn ontstaan door de acne. De Acnelan is enkel te gebruiken door artsen en huidtherapeuten. Om het beste resultaat te behalen wordt de kuur uitgevoerd d.m.v. 3 behandelingen elke 15-20 dagen.