Pigment

Behandelingen

SkinPen Medisch Microneedling

De SkinPen medisch microneedling behandeling wordt ingezet om de huid te vernieuwen en te verbeteren middels steriele en zuivere naaldjes. Er worden 1600 microkanaaltjes (wondjes) per seconde in de huid gecreëerd, waardoor de huid eigen wondgenezing wordt aangezet en de algehele huidconditie verbeterd. Het natuurlijk herstelproces diep in de huid wordt geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

 

Met de SkinPen wordt de eerste huidlaag weer gerangschikt en worden de pigmentcellen gereguleerd, wat resulteert in een egale, stralende en gladde huid. Door de celdeling te stimuleren, worden versneld nieuwe en gezonde cellen aangemaakt die in de plaats komen van de oude en beschadigde cellen. Wij raden u aan in kuurverband te werken van 3-6 behandeling om de 4-6 weken.

 

Medische Chemische Peeling

Een medische peeling is een chemische exfoliant voor de huid. Deze exfolieert op een gecontroleerde manier de dode huidcellen die hierdoor verwijderd worden van de huid. Hierdoor wordt er een nieuwe en verbeterde huid zichtbaar. Elke peeling zorgt voor een algehele huidverbetering, maar is ook de perfecte oplossing voor elk specifiek huidprobleem. Verschillende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid beter beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van binnen en buitenaf. Als huidtherapeut mogen wij met diepere en sterkere Peels werken. Verschillende Peels kunnen worden gebruikt om pigment op te helderen of nieuwe aanmaak tegen te gaan. Denk hierbij aan de ‘MesoPeel Lactic 30-40%%’, Mesopeel Modified Jessner’ en de ‘MesoPeel Melanostop Tran3x’ Wij raden u aan altijd te werken in een kuurverband van 5 behandelingen elke 2 weken.   

 

Cosmelan®

De cosmelan®-formule is wereldwijd een van de beste depigmentatie gepatenteerde formule en bevat een exclusieve combinatie van actieve ingrediënten met bewezen werkzaamheid, die op alle fasen van het hyperpigmentatieproces inwerken om bestaande hyperpigmentaties volledig te elimineren, waardoor zowel hun terugkeer als het verschijnen van nieuwe donkere vlekken wordt voorkomen. Een uitgebreid en effectief resultaat. Integreert een geprotocolleerde professionele behandeling om de resultaten te optimaliseren in combinatie met thuisverzorging dat de resultaten verlengt. De dualiteit van corrigerende en regulerende actie, maakt het een unieke, allround behandeling. Het behandeltraject bestaat uit een sterke peeling en een vervolg traject van 6 maanden.

 

Dermamelan®

Dermamelan® is wereldwijd de beste depigmenterende methode met een intensief corrigerende en controlerende werking op de melanocyten. De Dermamelan® behandelmethode is een medische behandeling die enkel kan worden uitgevoerd door artsen of huidtherapeuten. Door middel van een sterke peeling behandeling en een traject van 4 maanden maak je kennis met de nummer 1 beste depigmentatie behandeling wereldwijd. Het is een unieke gepatenteerde formule die met een dubbele actie correctief en regulerend op hyperpigmentatie werkt. Duizenden professionals over de gehele wereld werken met de Dermamelan® methode. Misschien te herkennen van de Cosmelan® methode. Het verschil met de Cosmelan® methode is dat de Dermamelan® maar 4 maanden duurt ipv 6 maanden, de Dermamelan® vele malen sterker geconcentreerd is en alleen uitgevoerd mag worden door een huidtherapeut of arts.

 

Dermamelan®Intimate

Dermamelan®Intimate is een depigmenterende methode met een intensief corrigerende werking die overproductie van melanine in de melanocyten, die het verschijnen van nieuwe vlekken remmen en beheersen. Het heeft een tweeledige corrigerende en controlerende actie, het bereiken van resultaten op korte en lange termijn door hyperpigmentatie onder controle te houden in de intieme zones, denk hierbij aan de oksels en het gehele schaamstreek gebied. De methode omvat 4 behandelingsfasen en de volledige naleving ervan zorgt voor uitstekende resultaten voor patiënten. De Dermamelan® Intimate is ook alleen te gebruiken door artsen of huidtherapeuten.