OVER HUIDKLINIEK O'

4 april 2022 zijn de deuren van Huidkliniek O’ aan de Stationsstraat 18 te Oisterwijk geopend, na bijna 2 jaar in Oisterwijk zijn wij verhuisd naar Den Del 10 te Udenhout. Tijdens mijn 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie heb ik reeds meerdere jaren ervaring opgedaan als huidtherapeut en in diverse praktijken en klinieken gewerkt met veel verschillende behandelmethodes. Met alle kennis en ervaring werd het tijd voor het openen van een eigen Huidkliniek en mijn droom waar te maken.


Binnen de kliniek streven wij erna om iedereen zich fijn te laten voelen in zijn of haar huid. Door middel van een intake gesprek gaan wij kijken naar uw klachten en wensen en stellen wij met u een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan samen. Wij werken alleen met de beste, medisch CE en FDA gecertificeerde en gekeurde apparatuur en producten om zo tot veilige en goede resultaten en een gezonde en stralende huid te komen.


Huidtherapeuten zijn Paramedici voor de zorg van ons grootste orgaan: de Huid. Iedereen kan terecht bij de huidtherapeut voor verschillende behandelingen. Denk hierbij aan het krijgen van huid en productadvies, ook behandelen wij acne en acne littekens. Pigment problematiek, chirurgische littekens, brandwonden, schimmelnagels, overbeharing over het gehele lichaam of juist haarstimulatie op de hoofdhuid. Ook werken we aan huidverbetering voor de fijne lijntjes, grove poriën, rimpels, verslapping, doffe huid en striae.


Wij huidtherapeuten zijn een wettelijk erkend en beschermd beroep in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG). Huidtherapeuten zijn direct toegankelijk maar moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Dit wordt gedaan door middel van het ‘Kwaliteitsregister Paramedici’ (KP). De huidtherapeut heeft een eigen AGB-code en met deze code kunnen bepaalde behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. De kliniek heeft hiervoor contracten met alle zorgverzekeraars.


Als huidkliniek zijn wij aangesloten bij de Kamer van Koophandel, het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register), en staan wij ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NHV).

Mesoestetic®


De cosmeceutical producten waar wij als Huidkliniek O’ mee werken zijn van het medische merk Mesoestetic®. De producten bevatten hoge percentages aan actieve werkstoffen en ingrediënten om tot diep in de huid te komen. Hierdoor zullen de producten de behandelingen ondersteunen om tot het beste resultaat te komen.


Mesoestetic® Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. In samenwerking met het hoofdkantoor in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic® uiterst effectieve huid en haar behandelingen en producten die worden ondersteund door wetenschappelijke studies.


De productie- en controleprocessen van Mesoestetic® voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie op het gebied van veiligheid en effectiviteit.

PARTNERS