Huidverbetering

Behandelingen

SkinPen Medisch Microneedling

De SkinPen medisch microneedling behandeling wordt ingezet om de huid te vernieuwen en te verbeteren middels steriele en zuivere naaldjes. Er worden 1600 microkanaaltjes (wondjes) per seconde in de huid gecreëerd, waardoor de huid eigen wondgenezing wordt aangezet en de algehele huidconditie verbeterd. Het natuurlijk herstelproces diep in de huid wordt geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

 

Van de SkinPen is klinisch aangetoond dat het de verschijning van huidveroudering verminderd. Met de SkinPen wordt de eerste huidlaag weer gerangschikt en worden de pigmentcellen gereguleerd, wat resulteert in een egale, stralende en gladde huid. Door de celdeling te stimuleren, worden versneld nieuwe en gezonde cellen aangemaakt die in de plaats komen van de oude en beschadigde cellen. Bij fijne lijntjes, grove poriën, acnelittekens en stugge rimpels is het nodig om in het diepst van de tweede huidlaag te kunnen werken (reticulair), zodat deze stugge weefselstructuren losgemaakt kunnen worden. Een kenmerk hiervan is dat puntbloedinkjes zullen optreden tijdens de SkinPen behandeling. Tevens wordt de huid sterk doorbloed en soepeler, waardoor tekenen van veroudering minder zichtbaar worden of zelfs zal verdwijnen. Wij raden u aan in kuurverband te werken van 3-6 behandeling om de 4-6 weken.

 

Medische Chemische Peeling

Een medische peeling is een chemische exfoliant voor de huid. Deze exfolieert op een gecontroleerde manier de dode huidcellen die hierdoor verwijderd worden van de huid. Hierdoor wordt er een nieuwe en verbeterde huid zichtbaar. Elke peeling zorgt voor een algehele huidverbetering, maar is ook de perfecte oplossing voor een specifiek huidprobleem. Verschillende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid beter beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van binnen en buitenaf. En ze zorgen ervoor dat de huid er egaler uit zal zien, minder fijne lijntjes, roodheid, pigmentvlekjes, acne, (acne) littekens, grove porien, doffe huidteint en rimpeltjes. Als huidtherapeut mogen wij met diepere en sterkere Peels werken. Om tekenen van huidveroudering aan te pakken kan de de ‘Mesopeel Glycolzuur 20-35-50-70%’, Mesopeel Mandalic 30-40%, Mesopeel Modified Jessner’, ‘MesoPeel TCA 15-35%’ en de Mesopeel Melanostop Tran3x’.

Wij raden u aan altijd te werken in een kuurverband van 5 behandelingen elke 2 weken.  

 

Mesoeclat

Mesoeclat is een ontzettend mooie anti-aging behandeling om tekenen van huidveroudering aan te pakken. Het richt zich op het bevorderen van de afweermechanismen van het organisme en de celvernieuwing. De behandeling zorgt voor een vernieuwing van de bovenste huidlaag, hij gaat diep in de huid om een hoge dosis actieve werkstoffen af te geven en te zorgen voor een betere hydratatie. Het helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen door stimulatie van collageen en elastine aanmaak. Hierdoor wordt de huid ook strakker, stralender, egaler en krijgt het een fijnere huidstructuur. De behandeling is los te ondergaan voor een mooie oppepper en glow, maar ook in een kuur van 5 behandelingen. In een kuur ga je steeds dieper in de huid werken waardoor het resultaat nog beter zal zijn.

 

Global Eyecon

Heeft u last van rimpels (kraaienpootjes), expressielijntjes, wallen, kringen onder de ogen, hangende oogleden en/of bruine en blauw/paarse pigmentatie rondom de ogen? Dan is de ‘Global Eyecon’ behandeling eventueel wat voor u. De behandeling combineert een peeling solution met verschillende actieve ingrediënten samen met een microneedling behandeling van de SkinPen rondom de ogen. De behandeling werkt op globale anti aging en zorgt ervoor dat de huid er minder vermoeid en meer stralend eruit zal zien. Het ‘Global Eyecon’ pakket bevat 3 behandelingen die om de 6 weken zal worden uitgevoerd om het beste resultaat te behalen.