Rosacea

Behandelingen

Gezichtsbehandeling Acne - Klassiek

Rosacea kan gepaard gaan met veel onzuiverheden ook wel acne rosacea genoemd. Een klassieke gezichtsbehandeling voor acne rosacea is een behandeling waarbij de huid diep wordt gereinigd, hierbij worden de onzuiverheden verwijderd en wordt de huid behandeld met verschillende producten om de huid te kalmeren, te hydrateren en te zorgen dat de huid weer rustiger wordt en nieuwe onzuiverheden voorkomen worden. Wij raden u aan om te beginnen met de juiste huid producten om zo de behandeling het beste te kunnen ondersteunen. Elke 4-8 weken kunt u voor een diepe reinigende behandeling komen in de kliniek.


SkinPen Medisch Microneedling

De SkinPen medisch Microneedling behandeling wordt ingezet om de huid te vernieuwen en te verbeteren middels steriele en zuivere naaldjes. Er worden 1600 microkanaaltjes (wondjes) per seconde in de huid gecreëerd, waardoor de huid eigen wondgenezing wordt aangezet en de algehele huidconditie verbeterd. Het natuurlijk herstelproces diep in de huid wordt geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

 

Van de SkinPen is klinisch aangetoond dat het de verschijning van rosacea vermindert. Rosacea wordt door middel van het natuurlijke herstelproces te activeren met de SkinPen tot rust gebracht. De huid gaat langzaam aan herstellen. Wij raden u aan in kuurverband te werken van 3 behandelingen om de 4-6 weken. 


Medische Chemische Peeling

Een medische peeling is een chemische exfoliant voor de huid. Deze exfolieert op een gecontroleerde manier de dode huidcellen die hierdoor verwijderd worden van de huid. Hierdoor wordt er een nieuwe en verbeterde huid zichtbaar. Elke peeling zorgt voor een algehele huidverbetering, maar is ook de perfecte oplossing voor een specifiek huidprobleem. Verschillende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid beter beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van binnen en buitenaf. Als huidtherapeut mogen wij met diepere en sterkere Peels werken. De 'Mesopeel Azelan' met 20% azelanzuur en 20% salicylzuur heeft een schimmelwerende, anti-bacteriele en anti-comedoge werking op acne, acne rosacea en rosacea alleen. Wij raden u aan altijd te werken in een kuurverband van 5 behandelingen elke 2 weken.